еМагазин

Tag : Николче Петковски

БАШ НИ Е ЌЕФ

Ангелка Пеева Лауренчиќ со признание за „Истакнат ротаријанец на годината“

Редакција
На почетокот на ротаријанската година, која започува на први јули, Сојузот на Ротари клубови на РСМ избра ново раководство. На местото на досегашниот координатор, Зоран...