еМагазин

Tag : НСПС

Спорт

Национален сојуз за планинско спасување ја доби највисоката А категорија за членство во ICAR

Редакција
Меѓународната комисија за алпско спасување ICAR (International Commission for Alpine Rescue), на Генералното собрание, одржано на 21. октомври оваа година во Тоблах, Јужен Тирол, едногласно...