еМагазин

Tag : Одбор за ревизија

Бизнис

Борислав Атанасовски назначен за независен член на Одборот за ревизија на НЛБ Банка

Редакција
НЛБ Банка АД Скопје преку Македонската берза информира дека од 25.10.2018 година, Борислав Атанасовски е назначен за независен член на Одборот за ревизија на НЛБ...