еМагазин

Tag : Ока Холдинг

Бизнис

„Орка Холдинг“ го предлага Александар Поповски за член на Одборот на директори на „ЗК Пелагонија“

Редакција
„ЗК Пелгонија“ преку Македонската берза го објави барањето на „Орка Холдинг“ за дополнување на дневниот ред на претстојното Собрание на акционери закажано за 8 февруари...