еМагазин

Tag : Пеце Ристевски

ТОП СТОРИИ Убава приказна

(Фото) Најубавите фасади во Европа се во Скопје, изработени од PMG Construction, велат од ССК

Редакција
На натпревар за избор на најубави фасади во Европа кој секоја втора година се одржува во Валенсија, Шпанија, првото место го освои објект за колективно...