еМагазин

Tag : Пее Мирчевски

Македонија

Пеце Мирчевски реизбран за директор на Службата за општи и заеднички работи на Владата

Редакција
Пеце Мирчевски на денешната седница на Владата е реизбран за директор на Службата за општи и заеднички работи. Премиерот Зоран Заев претходно изјави дека од...