еМагазин

Tag : пениси

18+

Дали сте знаеле дека постојат два типа на пениси

Редакција
Моментот на возбуда кај мажите го открива видот на пенисот, а постојат два типа. Ако пенисот при сексуална возбуда повеќекратно се зголеми, станува збор за...