еМагазин

Tag : пензиониери

Бизнис

Битолски и скопски пензионер пријавиле приход близу еден милион евра

Редакција
Највисока заработувачка за 2017 година пријавиле пензионери од Битола и Скопје, кои освен пензијата оствариле и приходи по други основи, инфрормираше УЈП според анализа на...