еМагазин

Tag : Петар Ниновски

Убава приказна

Преку програмите на Брејнстер над 1.000 лица годинава ќе се обидат да дојдат до нова дигитална кариера

Редакција
Оваа година „Брејнстер“ одбележува јубилејни пет години од своето постоење, период во кој се позицинираше како лидер во образованието базирано на потребите на индустријата. Понудата...