еМагазин

Tag : Петар Стојанов

Македонија ТОП СТОРИИ

Бугарската агресивна позиција кон Македонија создава нација што ја мрази Бугарија, вели поранешниот бугарски претседател Стојанов

Редакција
Позицијата на Бугарија кон С.Македонија не треба да биде агресивна, бидејќи така се создава една нација кој искрено ја мрази Бугарија, изјави поранешниот бугарскиот претседател...