еМагазин

Tag : питачаење

Локално

Приведени три лица за питачење, ќе одговара и мајка на малолетно дете

Редакција
Во периодот од 25.01. до 29.01.2021 од страна на полициски службеници од СВР Скопје во содејство со Меѓуопштинскиот центар за социјални работи Скопје преземени се...