еМагазин

Tag : планинска куќа

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) На вкусна чорба од печурки во ресторан „Планинска куќа“ во Жировница

Редакција
Ресторан „Планинска куќа“ во Жировница, која се наоѓа на 20-на километри од Маврово, нуди автентичен планински амбиент со вкусна храна. Ресторанот е сместен во подножјето...