еМагазин

Tag : повелба

Македонија

Промовирана Повелбата на Европската федерација за условите за работа на новинарите

Редакција
Сојузот на синидикати на новинари (ССНМ), Советот за етика во медиумите (СЕММ) и Здружението на новинари (ЗНМ) денеска ја потпишаа и промовираа Повелбата на Европската...