еМагазин

Tag : пп апарат

Интервју

Марија Кукуноска: Секој во својот дом треба да има ПП апарат, но и да знае да го користи

Редакција
Тимот на компанија Биспаг Противпожарна Техника, дојде до решение на спој меѓу корсното и убавото што секогаш е добитна комбинација, па така наскоро за секој...