еМагазин

Tag : празнувања

ЖИВОТ

Значењето на Велик Четврток: Почнуваат велигденските празнувања

Редакција
Со вечерната богослужба на Велика Среда завршуваат великоипосните богослуженија, а продолжуваат посебни богослужби, со друг состав и со особено значење. До Велика Среда во богослужбените...