еМагазин

Tag : пробиотици

ЖИВОТ

Пробиотикот и што треба да знаете за него

Редакција
Пробиотиците се живи микроорганизми кои во стомакот го спречуваат множењето на бактериите опасни по здравјето и со тоа придонесуваат за општа добросостојба на корисникот. Позитивното...