еМагазин

Tag : Проект Скопје

Локално

Проект Скопје: Најреномираните светски архитекти на конференција по повод 60 години од скопскиот земјотрес

Редакција
Што ќе се случи ако реконструкцијата на Скопје по катастрофалниот земјотрес во 1963 година почне денеска, дали повторно целиот свет ќе се обедини за поддршка...