еМагазин

Tag : Standard and Poor’s

Бизнис

Aгенцијата „Standard and Poor’s” го потврди кредитниот рејтинг на Македонија, ББ- со стабилен изглед

Редакција
Aгенцијата „Standard and Poor’s” соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг на Македонија, ББ-, со стабилен изглед. Според извештајот, решавањето на спорот со името е круцијален...