еМагазин

Tag : Стопанскла банка Битола

Бизнис

Владимир Ефтимоски повторно назначен за претседател, а Наташа Несторовска за член на Управниот одбор на Стопанска банка Битола

Редакција
Врз основа на одлука од Надзорен одбор и решение за издавање претходна согласност од Народна банка за член и претседател на Управен одбор на Стопанска...