еМагазин

Tag : Тиго фајнанс

Бизнис

Тиго Фајнанс, четири години синоним за поддршка, достапност и брзина на Финтек услугите

Редакција
Со заокружувањето на 2021 година, финансиското друштво Тиго Фајнанс соопшти дека ја завршува годината со зацврстена позиција на пиедесталот во небанкарската финансиска индустрија во нашата...