еМагазин

Tag : Трајче Стафилов

Интервју ТОП СТОРИИ

Трајче Стафилов: Македонија има европско законодавсто за заштита на животната средина, но потребна е поголема контрола на неговата примена 

Редакција
По повод актуелната дебата за влијанието на индустријата, а посебно на рудниците, врз животната средина, еМагазин разговараше со д-р Трајче Стафилов, професор на Институтот за...