еМагазин

Tag : Трајче Стојанов

БАШ НИ Е ЌЕФ

„Рефлексија на диферентни модулации “, изложба на скулптури на Слободан Милошески

Редакција
Во Пионерскиот дом во Гевгелија, на 06декември (петок) со почеток од 19.30 часот ќе биде отворена изложбата на скулптури од галериски формат насловена „Рефлексија на...