еМагазин

Tag : ујп.листа

Бизнис

Листа на должници на УЈП: Зголемен бројот на фирми и на физички лица, а и на долговите

Редакција
На новата Листа на должници бр.08/2021 на Управата за јавни приходи објавени се 1.797 должници – правни лица (повеќе за 75 од претходната листа) и...