еМагазин

Tag : Управа за водење матични

Македонија

Граѓаните од утре ќе можат да ги користат услугите на Управата за водење матични книги, штрајкот во мирување

Редакција
Вработените во Управата за водење матични книги и нејзините подрачни одделенија од утре редовно ќе ги извршуваат работните обврски, откако денеска е потпишан Колективниот договор...