еМагазин

Tag : Вангелов

БАШ НИ Е ЌЕФ

Вангелов, Кузмановски, Бегова и Несими добитици на државната награда „11 Октомври“

Редакција
Добитници на државната награда „11 Октомври“ во 2021 година за највисоко признание за животно дело во областа на науката, уметноста, стопанството и другите дејности од...