еМагазин

Tag : Васка Илиева

Забава ТОП СТОРИИ

(Видео) Втора нумера од проектот „Македонијо во срце те носиме“: „Земјо македонска“ во изведба на Огнен Здравковски

Редакција
„Земјо македонска“ во изведба на Огнен Здравковски е втората нумера од проектот „Македонијо во срце те носиме“ која јавноста веќе од денеска ќе има можност да ја слушне во етерот....