еМагазин

Tag : Весна Драгојевиќ

ЖИВОТ

Сопругата на Оливер Драгојевиќ се огласи по погребот: Едвај преживеавме, но бевме горди

Редакција
Сопругата на Оливер Драгојевиќ, Весна се обрати до јавноста за да се заблагодари на тоа како овој музичар беше испратен од неговите пријатели, колеги но...