еМагазин

Tag : Visa SEE

Бизнис

Visa SEE бизнис форум: Безготовинските плаќања се зголемени за 30%

Редакција
Иднината на монетарните трансакции, зајакнувањето на плаќањата преку прифаќање на методите, поддршката за малите и средни претпријатија и имплементацијата на вештачката интелигенција во дигиталните финансиски...