еМагазин

Tag : жени лидерки

Бизнис ТОП СТОРИИ

Силни жени од цел свет кога ќе се обединат на едно место, нема сила што може да ги спречи во остварување на целите

Редакција
Жени-лидерки членки на Глобалниот клуб на жени Г 100 денска во Скопје дојдени од различни делови на светот, со различно потекло, вера, животно искуство и...