18+

Јануари 14, 2015 18+ Петре Димитров

Неколку сериозни совети за одличен секс

Повеќето совети што ќе ги најдете во женските магазини зборуваат за тоа како подобро да го задоволите партнерот во сексот или како да внесете нешто ново во сво

Јануари 14, 2015 18+ Петре Димитров

За храбрите авантуристи: 4 услови за секс на јавно место

И покрај тоа што сексот на јавно место е честа фантазија, не само кај мажите, туку и кај жените, мал е бројот на оние кои без размислување решаваат оваа фантазија и да си ја исполнат. Сексот на јавно место, како на пример кино, гардероба, тоалет или јавен парк, носи некои опасности меѓу која и да бидете фатени на дело, што значи и крај на фантазијата.

Јануари 14, 2015 18+ Петре Димитров

Најдобри места за брз секс

 
Ако сте дискретни, сексот на брзина може да биде многу возбудлив отколку што сте замислувале. На овој начин, може да ја разбиете монотонијата, да ја разгорите страста или само добро да се забавувате со партнерот. Еве некои од локациите