еМагазин

Tag : Арц ЛТД

Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за одбрана склучи договор со “Арц ЛТД“, вреден 454,6 илјади евра

Редакција
Министерство за одбрана – сектор за логистика склучи договор за набавка на опрема за воен ЦИРТ и сајбер оперативен центар, со друштвото за производство, трговија...