еМагазин

Tag : Влатко Андоновски

Интервју ТОП СТОРИИ

Aндоновски: Предметите од ТМФ ми се признаени на Конкордија во САД

Редакција
Влатко Андоновски e успешен тренер во женски фудбал во САД и прв студент – гостин на Технолошко-металуршкиот факултет при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ –...