еМагазин

Tag : ЕТА

Македонија ТОП СТОРИИ

Ако сакате да патувате во Израел ќе Ви треба одобрение од ЕТА

Редакција
Почнувајќи од 1. август 2024 година, државјаните на Македонија, кои планираат патување во Израел, задолжително ќе треба да пополнат формулар преку Системот за електронска авторизација...