еМагазин

Tag : Константинос Николау

Бизнис ТОП СТОРИИ

Константинос Николау нов в.д. директор на Цементарница УСЈЕ

Редакција
Константинос Николау е нов главен извршен директор на Цементарница УСЈЕ АД Скопје, кој на оваа функција доаѓа како вршител на должност до одржување на наредното...