еМагазин

Tag : лекарска помош

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Донирајте за лекарска домашна посета

Редакција
Ecrowd во име на ПЗУ Медика Вера и нивната иницијатива Бесплатна домашна посета ја поддржува борбата за обезбедување еднаков пристап до основни здравствени услуги за...