еМагазин

Tag : донација

БАШ НИ Е ЌЕФ

Рудникот САСА донираше апарат за анестезија на болницата во Кочани

Редакција
Денеска во општата болница со проширена дејност – Кочани беше извршено официјалното примопредавање на новиот апарат за анестезија, донација од Рудник САСА. Се работи за...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Казино „Фламинго“ хотел Гевгелија донираше дезинфекциски средства од 20.000 евра на ЈЗУ Општа Болница Гевгелија

Редакција
Казино „Фламинго“ Хотел Гевгелија, членка на Групацијата НОВОМАТИК во Македонија додели донација со дезинфикциони средства во износ од 20.000 на ЈЗУ Општа Болница во Гевгелија,...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Автомат клубовите „Адмирал“ донираа медицинска опрема вредна 20.000 евра на Општата болница во Гостивар

Редакција
Во ова неизвесно време кога сите се трудиме да го зачуваме нашето здравје и здравјето на нашите најмили, кога здравствените работници и сите здравствени институции...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Автомат клубовите „Астра“ донираа медицинска опрема вредна 20.000 евра на Општата болница во Охрид

Редакција
ЈЗУ Општата болница во Охрид доби 10 електрични кревети како донација, во износ од 20.000 евра од автомат клубовите „Астра“. Оваа донација е дел од ...
БАШ НИ Е ЌЕФ

„ХТЛ Македонија“ донираше медицинска опрема во вредност од 20.000 евра на ГОБ „8-ми септември“ во Скопје

Редакција
Хуманитарната акција на компанијата „ХТЛ Македонија“, членка на Групацијата „Новоматик“ во Македонија е на самиот крај. „ХТЛ Македонија“ донираше дезинфикциони средства во износ од 20.000...
БАШ НИ Е ЌЕФ

АПЕКС Македонија со донација на средства за дезинфекција во вредност од 20.000 евра на Инфективна клиника

Редакција
Универзитетска Клиника за Инфективни болести и фебрилни состојби доби донација со дезинфикциони средства во износ од 20.000 евра од компанијата АПЕКС Македонија, со што се...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Автомат клубовите „Астра“ донираа средства за дезинфекција во вкупна вредност од 20.000 евра во Општата болница во Охрид

Редакција
Започна вториот дел од хуманитарната акција на компаниите членки на Групацијата НОВОМАТИК во Македонија, со донација на средства за дезинфекција на ЈЗУ Општата болница во...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Казино „Фламинго“ хотел Гевгелија донираше медицинска опрема во вкупна вредност од 20.000 евра на Општа клиничка болница во Гевгелија

Редакција
Општествената одговорност во време на пандемија која е закана по општественото здравје е должност на секого, поединец или компанија. Истата може да се постигне преку...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Автомат клубовите „Адмирал“ донираа медицинска опрема во вредност од 20.000 евра на Општа болница во Гостивар

Редакција
ЈЗУ Општа болница во Гостивар доби донација со болнички кревети во износ од 20.000 евра од страна на автомат клубовите „Адмирал“. Оваа донација е дел...
БАШ НИ Е ЌЕФ

ХТЛ Македонија донираше медицинска опрема во вкупна вредност од 20.000 евра на ГОБ „8 Септември“

Редакција
Продолжува серијата на донации на компаниите, членки на АПИС, во здравствените институции кои се на првите борбени редови при соочувањето со пандемијата од вирусот Ковид-19....