еМагазин

Tag : Никица Мојсовска Блажевски

Бизнис ТОП СТОРИИ

Самит на Македонија2025 на 15 и 16 мај: Фокус на иницирање промени и иновации во Југоисточна Европа

Редакција
Со фокус на развој и просперитет, на 15 и 16. мај ќе се одржи 13. издание на Самитот на Македонија2025, во хотелот Мериот во Скопје....