еМагазин

Tag : афирмација

МАКЕДОНСКО

Советот за македонски јазик предлага задолжително ангажирање лектори во сите државни и јавни установи и институции

Редакција
Задолжително ангажирање или вработување на лектори по македонски јазик во сите државни и јавни установи и институции, задолжително изучување на македонскиот јазик на сите високообразовни...