еМагазин

Tag : Андреа Шаги

Бизнис

Владимир Ивановски на местото на Андреа Шаги во Одборот на директори на Македонски телеком

Редакција
Собранието на акционери на Македонски телеком донесе одлука за отповикување на Андреа Шаги од позицијата неизвршен член на Одборот на директори, информира компанијата преку Македонската берза....