еМагазин

Tag : Арбер Исаку

Македонија

Арбер Исаку избран за заменик претседател на Советот на јавни обвинители

Редакција
Обвинителот Арбер Исаку ќе биде заменик претседател на Советот на јавни обвинители во следните две години. Одлука за избор на заменик претседател на Советот на...