еМагазин

Tag : Арцелор Миттал

Бизнис

„Арцелор Миттал“ во загуба од 218 милиони денари

Редакција
„Арцелор Миттал“ (ЦРМ) АД Скопје за периодот јануари – декември 2018 година оствари загуба во износ од 218,9 милиони денари, што е зголемување во однос...