еМагазин

Tag : Арчерол Митал

ЧИСТА ОКОЛИНА

Ќе има ли и парична казна: „Арчелор Митал“ доби 90-дневна забрана за работа поради загадувањето на Вардар

Редакција
„Арчерол Митал“ фирмата која во неделата го загади Вардар со испуштање на отпадни води со хемикалии во канализациониот одвод, ќе биде казнета со забрана за...