еМагазин

Tag : Арсен Јаневски

Бизнис

Кои се старо-новите членови на Надзорниот одбор на ТТК Банка

Редакција
Од ТТК Банка АД Скопје преку Македонската берза известуваат дека со решениja на гувернерката на Народната банка од 12.3.2021 година, е издадена претходна согласност за...