еМагазин

Tag : Беким Земоски

Бизнис

ДЕ-ИНВЕСТ – дел од успешната приказна со раст во ЕУ, Југоисточна Европа, Азија и Средниот Исток

Редакција
Присутна речиси 15 години во Македонија, компанијата ДЕ-Инвест чија главна дејност е консалтинг, проектен менаџмент и инвестиции, е дел од групацијата која е присутна во...