еМагазин

Tag : Brainster

БАШ НИ Е ЌЕФ

Brainster ја доби Националната награда за најинвентивна општествено одговорна практика за 2019

Редакција
Во конкуренција на 30 проекти, пријавени од страна на 20 домашни компании за Националната награда за најдобри општествено одговорни практики, Brainster го доби признанието за...
Техно

Brainster ја отвори првата Data Science академија во Македонија и регионот

Редакција
Во насока на заложбите да понуди едукативни програми кои ќе одговорат на зголемената побарувачка на вештини поврзани со новите технологии, едукативниот центар Brainster започнува со...