еМагазин

Tag : Consumer Goods Forum

Бизнис

Извршниот директор на Мигрос Групацијата Озѓур Торт, е избран на чело на Consumer Goods Forum

Редакција
Најголемото здружение во светот во областа на малопродажбата Consumer Goods Forum (Форумот за потрошувачки добра -CGF), кое ги забрзува позитивните промени во областите на дигиталната...