еМагазин

Tag : дресери

Да помогнеме

Апел од Охридската планинска спасителна служба: Кој може нека донира млаи кучиња за потрага на исчезнати лица

Редакција
Од неодамна, Планинската спасителна служба (ПСС) од Охрид започна активна соработка со новоформираниот Клуб за потрага по исчезнати лица „Куче спасител“, кој го предводи познатиот...