еМагазин

Tag : г.Пимен

МАКЕДОНСКО ТОП СТОРИИ

г.Пимен пред гробот на св. Кирил во Рим: Преку тебе го научивме словото за Христа Бога

Редакција
Преку буквите, од тебе нам дадени, сме се описмениле како народ и за Бога и на верата во Бога нѐ научиле. Зашто, преку тебе го...