еМагазин

Tag : Георгиески

Македонија

Општина Охрид стори сè што е во нејзина моќ за исполнување на препораките на УНЕСКО, вели градоначалникот Георгиески

Редакција
Општина Охрид стори сè што е во нејзина моќ за исполнување на препораките на УНЕСКО и одредбите од Планот за управување со светското природно и...