еМагазин

Tag : геранотлошка установа

Македонија

Три позитивни случаи на корона вирусот во герантолошка установа во Скопје

Редакција
Од вкупниот број од 727 направени тестови за корона вирусот во изминатото деноноќие 312 теста се во рамките на скринингот во градинки и геронтолошки установи....